Regels rondom afspraken op de praktijk

Door de huidige RIVM-maatregelen gelden er enkele belangrijke regels op de praktijk. Als u een afspraak heeft lees deze dan van tevoren goed door!

1) Kom alleen naar de afspraak

Alleen bij kinderen, verstandelijk beperkten of ouderen waarbij een mantelzorger moet ondersteunen mag er 1 begeleider mee naar binnen.

2) Kom op tijd (niet te vroeg en niet te laat)

Als u te vroeg bent, wacht dan buiten en bel pas aan als het tijd is voor uw afspraak. Afspraken bij de praktijkondersteuners gaan via een aparte voordeur (zij geven u deze instructies).

3) Zorg zoveel mogelijk voor 1,5 meter afstand

Dat geldt zowel voor binnen (naar onze medewerkers en naar andere patiënten) als voor buiten (bij de voordeur). Ga niet schuiven met stoelen in de wachtkamer.

4) Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en bij vertrek

Er staat desinfectans nabij de voordeuren.

5) Raak niet onnodig zaken binnen aan

Wij zullen de deuren voor u openen, zodat niet iedereen klinken aanraakt. Zorg dat u thuis naar het toilet bent geweest; ons toilet mag in principe niet gebruikt worden. Er liggen geen tijdschriften, speelgoed e.d. in de wachtkamer vanuit hygiëne-oogpunt.

6) Bij klachten op de dag van de afspraak, zeg de afspraak af

Dit geldt ook bij milde klachten!! Het gaat om klachten als: snotteren, loopneus, keelpijn, grieperig, koorts, niezen, kortademig, hoesten, diarree, verlies smaak/geur. Overleg bij twijfel eerst telefonisch met de assistente.