U kunt als patiënt van onze praktijk inloggen op http://mijngezondheid.net  (MGN) Op deze site kunt u zich aanmelden met uw digiD. U gebruikt MGN voor:

  • Online afspraken maken: dit is nu mogelijk bij de assistente en praktijkondersteuner somatiek Linda Smits. Online afspraken maken is alleen voor -niet-spoedeisende zaken.
  • E-consult: u kunt een e-consult aan ons sturen; dit mag alleen voor niet-spoedeisende zaken. Wij streven ernaar u binnen 2 werkdagen een reactie te geven.
  • Dossier inzien:  u kunt meekijken in uw eigen huisartsendossier. U ziet de laatste journaalregels (reden bezoek/diagnose en afgesproken beleid), uw medicatie, uitslagen van bloedonderzoek/röntgenonderzoek ed, specialistenbrieven.

Wij kunnen voortaan ook bij bloeduitslagen of een röntgenfoto-uitslag meteen een toelichting geven met uitleg en advies, zodat u niet meer naar de praktijk hoeft te bellen. U kunt dit dan raadplegen wanneer het u uitkomt en hoeft niet meer te wachten aan de telefoon. Wij willen u dan ook vragen om hier gebruik van te gaan maken, want dit scheelt u en ons tijd aan de telefoon.

Ook een e-consult is daarin fijn, want u kunt ons dit sturen wanneer het u uitkomt zonder te hoeven wachten aan de telefoon. U kunt ook een foto sturen via dit e-consult, bijvoorbeeld van een huidplekje.

U wil gebruik maken van MGN.

Als wij uw e-mailadres hebben ontvangt u van ons een uitnodiging voor deelname aan MGN. U kunt zich ook zelf aanmelden door ons te bellen.

U logt binnen MGN in met uw DigiD, als wij uw dossier hebben vrijgegeven kunt u van de genoemde mogelijkheden gebruik maken. Op de home-pagina van onze website ziet u het logo van MGN, als u daar klikt op inloggen wordt uw doorgelinkt naar de juiste website waar u kunt inloggen.

Neem bij vragen telefonisch contact met ons op.

Neem een kijkje op MijnGezondheidsnet.