Actieweek huisartsenzorg

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg. Van maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg.

Dit doen we in het belang van al onze patiënten.

Lees meer

Afwezigheid artsen

In de zomerperiode zijn de huisartsen beurtelings op vakantie. Er zijn waarnemend huisartsen die invallen.

In de volgende perioden zijn de huisartsen afwezig:

  • Dr Kools: 15 augustus t/m 2 september
  • Dr van Liempd: 4 t/m 15 juli en 19 t/m 30 september
  • Dr van Loon: 27 juni t/m 1 juli en 25 juli t/m 12 augustus

Zorgdomein

Voor het doen van verwijzingen en aanvragen van aanvullend onderzoek zoals laboratoriumonderzoek, echo of röntgenfoto werken wij al langere tijd met het platform Zorgdomein.

We gaan binnen de zorg ook steeds meer digitaliseren. Als wij van u een mailadres hebben sturen we voortaan een kopie van de verwijzing naar u toe, zodat u zelf ook alle informatie bij de hand heeft. Voor bloed prikken bij Diagnovum hoeft u geen papieren lab-formulier meer mee te nemen; u hoeft alleen maar een identiteitsbewijs en de ZD-code mee te nemen; wij mailen u de aanvraag voor het bloedprikken waarin deze code staat vermeld. Zo kan de bloedafnamedienst het juiste formulier opzoeken en de juiste bepalingen afnemen.

Als u een bericht van Zorgdomein in de mail wil openen, krijgt u een SMS-code toegestuurd ter beveiliging, zo kan alleen u de mail openen. Pas na invoeren van de code opent het volledige bericht zich.

Zorgt u aub ten allen tijde dat u een wijziging van uw (mobiele) telefoonnummer of e-mailadres aan ons doorgeeft.